Блог

Блог

MATTO Бар & Піцерія

    Matto ресторан з італійською кухнею у місті Pudong у Шанхаї, був відкритий у травні 2012 року.

interior_matto_bar_01

    Розробники дизайну інтер’єру Matto — Darryl GoveasPure Creative International. Приміщення ресторану складається з внутрішнього простору площею 253 квадратних метри та двох великих терас.

interior_matto_bar_02

    У концепції ресторану сучасна еклектика без використання заїжджених елементів італійської піцерії. Простір становить собою вдале поєднання промислових матеріалів та індивідуально виготовлених елементів , геометричних та органічних форм. Бетонні стіни з текстурою від опалубки грубого неотесаного дерева, травертин з італії, необроблений метал, стеля з декоративними панелями покритих оловом та малюнки крейдою на чорному фоні стін створюють контраст з елементами гри. Вінтажні стільці Toledo та дивани з оббивкою в клітинку, оригінальні світильники та наївна графіка на стінах створюють чарівну затишну атмосферу.

interior_matto_bar_03

interior_matto_bar_04

interior_matto_bar_05

interior_matto_bar_06

interior_matto_bar_07

interior_matto_bar_08

interior_matto_bar_09

interior_matto_bar_10

interior_matto_bar_11

interior_matto_bar_12

  Унікальна піч для випікання піци була привезена з Неаполя і зібрана на місці. На фото талановитий та знаменитий шеф повар Enzo Carbone. Саме завдяки йому Matto бар і піцерія отримав кулінарну нагороду "краща піца Шанхая 2012" Food & Drink Awards.

додати коментар
вгору